Bisnes takoyaki Mamy yg pertama ialah jual takoyaki dah siap masak.Masa tu open stall kat Seksyen 7,Shah Alam.Ambil pakej rakan niaga brand lain.Brand apa? Biarlah terlipat dalam sejarah Mamy aje,hehe.
Bila dah buat banyak eksperimen untuk hasilkan resepi tepung & sos okonomiyaki sendiri,Mamy start create brand sendiri.
#MamyAimi namanya.
Yup,Mamy Aimi bermula dengan okonomiyaki.
Bukan takoyaki.
Kemudian baru slowly rekacipta resepi sos & tepung takoyaki Mamy Aimi.Gred GAA untuk makan sedap kat rumah sendiri.Gred CMU untuk peniaga takoyaki.
Dan sebenarnya MamyAimi ada satu lagi gred untuk sos & tepung takoyaki.Ini gred very high class.
Sos lagi pekat.
Tepung lagi lembut.
So far Mamy hold dulu yang gred ni.Sebab barang baeekk,harganya pun tak murah sangat.
Kot ada rezeki pasarkan ke oversea,bolehlah keluarkan gred "Export Quality" nih,hehe.
Tolong doakan yang terbaik yeh 😉👍
https://www.mamyaimi.com